Copyright
Andre Sider
Søgemaskine
Nøgleordsregister
Nyheder
Din Egen Kopi
sci.astro Debater
Hale-Bopp


Polskifte
Transformation
Orientering
Kaldet
Besøg
Verdner
Reglerne
Opvågningen
Regeringen
Hybrider
Densitet
Videnskab
At være Menneske
Myter
Click to add search to YOUR web site!
ZetaTalk guider dig igennem den enorme mængde information, som bliver transmitteret af Zetanerne i svar på spørgsmål fremsat af deres udsending, Nancy. ZetaTalk´s svar dækker temaer som sandsynligheden af et Pol Skifte og hvordan det hænger sammen med Transformationen jorden snart vil undergå; De selv-centrerede og service-indstillede spirituel Orientering af mennesker såvel som rumvæsner fra andre verdner, og hvordan man uagtsomt kan Henvende sig til rumvæsner, hvorefter man kan komme i kontakt med en gruppe eller en anden; hvordan man lettere kan fortolke Besøg når spirituel orientering er forstået; hvordan besøgende fra andre Verdner bliver overvåget af Sammenslutning af Verdnerne, som har sat Reglerne der regulere deres adfærd; hvorfor vi kun gradvist bliver introduceret med besøgende fra andre verdner, og hvad der vil fremskynde Opvågningen ; til hvilken grænse Regeringen er vidnesbyrd om og hvilket gensidigt forhold de har med rumvæsnerne og deres tilstedeværelse; den sande historie og grund til at Hybriderne blive udviklet af Zetanerne for at bringe det bedste frem fra Zetanerne og mennesker; hvorfor rumvæsner kan forsvinde og gå igennem vægge; hvordan både fysiske og spirituelle Densitets forandringer vil gøre en forskel i fremtiden; hvad Zetanerne har sagt om Videnskabens teorier; hvad Zetanerne som studenter af menneskers natur har konkluderet om hvad at være menneske betyder; og ærlig Zeta snak om vores Myter.


Granite Pubs
Sightings
The Passage
Der er nu en bog om ZetaTalk tilgængelig fra Granite Publishing (Kun på Engelsk) på tlf. (800) 366-0264 og den vil snart være tilgængelig på Russisk af Sophia Publishing House. Nancy har flere gange været med i Sightings radio show. Zetanernes udsending, Nancy, har også skrevet manuskript, The Passage (Passagen), og søger en aftale med en producer.
Troubled Times
Nonprofit
For those who wish to prepare for the Troubled Times ahead, information prepared by a group of volunteers is available. Troubled Times and ZetaTalk are separate entities, working toward common goals. Troubled Times, Inc., a Nonprofit organization, is also based on the same goals. Danish