ZetaTalk, oftewel ZetaPraat in het Nederlands, leidt je door de grote hoeveelheid aan informatie welke wordt doorgegeven door de Zetas in antwoord op de vragen die aan hun emissaris Nancy zijn voorgelegt. De ZetaPraat antwoorden bestrijken onderwerpen van belang zoals over de Pool Verschuiving en hoe dit verwant is aan de komende millennium Transformatie welke de wereld zal ondergaan; over de zelf-gecenterde of de service-aan-anderen spirituele Orientatie van mensen en zo ook van buitenaardsen van andere werelden en hoe onontkoombaar het geven van de Roep aan buitenaardsen je in kontakt kan laten komen met de ene groep of de andere; over hoe Visitaties makkelijker kunnen worden geinterpreteerd wanneer spirituele orientatie begrepen wordt; over hoe bezoekers van andere Werelden in het oog worden gehouden door de Counsil van Werelden, welke Regels heeft opgestelt die hun gedrag reguleert; over waarom wij slechts langzaam aan bekent raken met onze bezoekers van andere werelden, en wat de Ontwaking sneller zal doen laten geschieden; over tot in hoeverre de Regering bewust is van en interactie heeft met de buitenaardse aanwezigheid; over de ware aard van en reden voor het bestaan van de Hybriden die door de Zetas ontwikkelt worden om zo het beste van beiden de Zetanen en de Mens te verenigen; over waarom buitenaardsen zichzelf door muren kunnen bewegen en daarin kunnen verdwijnen, en hoe beide de fysieke en spirituele veranderingen van Dichtheid in de toekomst zullen zijn; over wat de Zetas te zeggen hebben met betrekking tot onze theorien uit de Wetenschap; over wat de Zetas als studenten van de menselijke aard geconcludeerd hebben over wat het Mens Zijn betekent; en rechtoe rechtaan ZetaPraat over onze Mythen.

Voor diegenen die zich willen voorbereiden voor de aankomende Woelige Tijden is er informatie beschikbaar gemaakt door een groep van vrijwilligers. Woelige Tijden oftewel Troubled Times en ZetaPraat oftewel ZetaTalk zijn onverbonden entiteiten welke naar gelijk doelen streven. Troubled Times, Inc., een Nonprofit organisatie, is ook gebaseerd op dezelfde doelen.

Deze pagina is van het engels naar het nederlands vertaalt door Gerard Zwaan en Michael Angel. Mocht u een bepaalde pagina van de engelse ZetaTalk graag vertaalt willen zien van het engels naar het nederlands dan kan u contact opnemen met Gerard Zwaan.